Ordu’nun turizm alanlarından olan Çiseli Şelalesi’nin herkes tarafından bilinmesi ve tanınması içinde yoğun çaba harcanıyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi tarafından Çiseli Şelalesi’nde fiziki altyapı ve peyzaj çalışması gerçekleştirildi. Ulaşımda kolaylık sağlanması açısından çalışma başlatan Altınordu Belediyesi, daha önceleri güçlükle ulaşımın sağlandığı yolda iyileştirme çalışması gerçekleştirerek şelale yolunda beton yola geçilmesini sağladı. Şelalede ayrıca yerli ve yabancı turistlerin kullanımı için sosyal tesis inşa edilirken tuvalet ve buna benzer tamamlayıcı çalışmaları içinde start verildi.

Doğa harikası çiseli şelalesi

Beton yol ve çevre düzenlemesinin yapıldığı Çiseli Şelalesi’ni ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Çiseli Şelalesi’ni tüm dünyaya tanıtmak istediklerini ve bu kapsamda yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tezcan, “Altınordu ilçemize bağlı Karaoluk Mahallesinde bulunan Çiseli Şelalesi doğa harikası bir turizm alanımız. Altınordu Belediyesi olarak bizlerde yerli ve yabancı turistleri bu alana çekmek için tanıtım ve buna benzer bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında daha önce ulaşımın güçlükle sağlandığı Çiseli Şelalesi yolunda, beton çalışması gerçekleştirerek şelalenin yolunu beton yola çevirerek ulaşımı kolaylaştırdık. Şimdi ise ailelerin şehirden uzak, çocukları ile birlikte stres atabileceği, piknik yapabileceği Çiseli Şelalesi’nin alt yapı ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bizim yaptığımız bu çalışmalarla amacımız Karaoluk Mahallesi Çiseli Şelalesi’ni turizme kazandırmak.” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi