Altınordu ilçe başkan adaylığını açıklayan Serkan Çelik, aprti binasında düzenlediği toplantı ile Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

Yaptığı konuşmada Çelik; “Bir ve beraber, el ele kol kola, omuz omuza demokrasinin kalesi Ordu’dan iktidar ışığı yakacağız. Kaybettiğimiz belediyeleri yeniden kazanacağız. Vekil sayısını nasıl yükseltiriz bunu konuşmalıyız. Önümüzde başarılı olmuş modelleri takip edeceğiz. Başta hemşerimiz olan İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile istişare toplantıları gerçekleştirip, doğru modeller yaratmalıyız. Fidangör ile Köprübaşı arasına sıkışmış siyaseti tüm mahalle birimlerini aktif hale getirerek çoğulcu bir anlayışa ihtiyacımız var.” dedi.

“Genç örgütlenme ilk işimiz”

Serkan Çelik, genç örgütlenmenin ilk işi olacağını belirterek; “Söz veriyorum gençler bu parti sizler ile gurur duyacak. Kadınlarımızın sayısını arttırmak zorundayız ve gereken değerler verilmelidir. Geçen dönem aday oldum ve kavgasız kırmadan dökmeden bir delege seçimi yaşadık mahalle üyeleri kendi delegelerini ortak akılla seçti. Delege seçimlerine niçin girmedin diyenler var. 2 bin 700 Altınordu üyesinin hangisi delege olur ise olsun, vicdanı ve aklı ile oy atacağını ve kimseye özgür iradesini teslim etmeyeceğini biliyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi delegesi kimsenin adamı olmaz. Kimsenin askeri olmaz.” dedi. 

Çok çalışacağını söyleyen çelik; “İl başkan adayım yok. Kim kazanırsa kazansın benim il başkanım olacak. Sizlere benim adıma il başkanlığında beni destekliyor diyen olursa inanmayın, yönetim kurulu üyelerim özgür iradeleri ile oy kullanacaklar. Bir kişiden il başkanlığı ile ilgili oy istemeyeceğim. Şeffaf olacağım hepinizi kucaklayacağım.

İktidar olacağız durmadan çalışacağım, yolumuz cumhuriyet yolumuz aydınlık Türkiye. Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu adaylığımı açıklıyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım sağ olun var olun.” diye konuştu. Ordu Yorum/Neşe Altaş

Editör: Haber Merkezi