Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de yakaladığı başarının ardından 3.Lig’e yükselen Fatsa Belediyespo 2018-2019 futbol sezonunu açtı. Geçen sezon takımı şampiyon yapan Teknik Direktör Can Güven gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler sezondan umutlu.
Teknik Direktör Can Güven, yeni teknik ekibi Erdi Yıldırım ve Haydar Can Eren ile basına poz verirken, sezon öncesi ilk açıklamasını yaptı.

”15 günlük bir süreyi Fatsa’da değerlendireceğiz”

“Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. İyi bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. İyi bir oluşum yapmak için ince eleyip sık dokuyarak bir takım yapmaya çalışıyoruz. Kendi izlediğimiz, belirlediğimiz futbolcularla, oyun sistemimize uygun futbolcuları bir araya getirmek için uğraş veriyoruz. Antrenmanlarımıza 13-14 oyuncuyla start verdik. 15 günlük bir süreyi Fatsa’da değerlendireceğiz. Böylece oyuncuların sahaya ve şehre adapte olmalarını da sağlayacağız. Afyon kampımızın ardından lig ve Türkiye Kupası müsabakaları başlıyor. Zor ve yorucu bir sezon bizi bekliyor. Çok çalışmak ve iyi mücadele etmek zorundayız. 18 yıldan sonra Fatsa için çok önemli bir profesyonel lig deneyimi olacak. Seyircinin beklediği günler geldi. Taraftarlarımızın da takımımızın yanında olmasıyla güzel bir sezon yakalayacağımızı düşünüyorum”

Fatsa Belediyespor, Fatsa’da 15 günlük kamp tamamlandıktan sonra yaklaşık 1 ay kadar Afyon kampında kalacak.
SAMET KARADAĞ/ ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi