Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin talimatıyla bayram coşkusunun minik yüreklerde yaşamasına devam edebilmesi için harekete geçen ekipler, coşkuyu çocukların ayaklarına kadar götürdü.

23 Nisan temasıyla özel olarak süslenen otobüsümüzde devamlı olarak “23 Nisan, Cumhuriyet ve Atatürk” konulu şarkılar çalınarak 13 mahallemizdeki ana güzergâhlar ziyaret edildi. Dün gerçekleştirdiğimiz “Müziği duy, balkona/penreceye çık” çağrımıza kulak veren çocuklar karşılarında palyaçoları görünce büyük heyecan yaşadılar. Palyaçoların elinden Ordumuzun dünyaca ünlü markası Sağra gofreti hediye olarak alan çocuklarımızın yüzlerindeki gülümse görülmeye değerdi.

Salgın sebebiyle gerekli önlemler alındı

Ziyaretlerde salgın sebebiyle gerekli önlemleri alan ekipler, devamlı olarak otobüsten çocuklarımızın evde kalmalarını anons etti. Evlerin pencerelerine ve balkonlarına çıkan çocuklarımızın ayaklarına kadar giden palyaçolarımız da maske ve eldivenli bir şekilde sosyal mesafeyi de göz önünde bulundurarak çocuklarımıza çikolatalarını hediye etti. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi