Sezon başında takımı kuran ve bildiği, güvendiği oyuncuları takıma kazandırdıktan sonra her hafta daha iyi olan Orduspor, 6 maç üst üste kazandı. Gölköy’de aldığı galibiyetle birlikte puanını 18 yapan Orduspor’da Teknik Direktör Mahmut Nambaş, maçın ardından ise çok önemli konulara değindi.
İlk olarak maçı değerlendiren Mahmut Nambaş ”Çok değerli Gölköy ve Gürgentepe halkının yanı sıra Orduspor taraftarlarına teşekkür ederim. Gölköy bizim evimiz ancak Orduspor takımının yeri de ayrı. Güzel bir Aralık ayında takımımız istim üzerinde devam ediyor. Daha farklı bitebilirdi ancak 3-0 kazandık. Centilmence bir maç oldu. Sonuçta deplasmandan hep gol yemeden hem de mağlup olmadan dönmek güzel.” dedi.

Devre arasına yaklaştıklarını ve saha dışında çözülmesi gereken konuların olduğunu belirten Nambaş ”Hafta içi futbolcularımla çalışıyoruz. Bir çok olumsuz şeylerle uğraşıyoruz. Hallolacak düşüncesi içerisindeyim. İlk yarının bitmesine 2 maç kaldı. Bu çocuklar herşeyin en güzeline layık. Gönül ister ki herşey çok daha iyi olsun ama kendi içimizde çözmemizi gerektiren önemli sorunlar var. İnşallah onlar Kulüp Başkanımız, yönetim kurulumuz ve şehrin de desteğiyle çözülecektir.” açıklamasını yaptı.

Gölköy’de en güzel şekilde ağırlandıklarını belirten Orduspor Teknik Direktörü ”Spor dostluk kardeşlik. Burada da hem büyüklerimiz hem de dostlarımız bize yardımcı oldu. Ali Kemal Başkanım, Yaşar Başkanım, Şükrü Hocama da teşekkür ederim. Bizi iyi şekilde ayırladılar. Biz bu dostluğu da sahaya yansıtarak centilmence futbol oynamaya çalışan büyük Orduspor olarak elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz.” diyerek destek olanlara teşekkür etti.

Mahmut Nambaş son olarak taraftarlara seslenerek ”Deplasman demeden, yol-iz demeden bizimle beraberler. Onlar da bizim gibi inanmışlar. Zaten kulübün etrafında olan isimler var başka kimse kalmadı. Her maça gelerek sahip çıkmaya çalışıyorlar. Artık silkelenmemiz lazım. Dille seviyorum demek yerine eyleme dönüştürmemiz lazım. Bir Kulüp Binamız var geçen hafta da söyledim, yapılması gerekiyor. Otobüs alınması, altyapının çalışması gerekiyor. Bunlar için insanların taşın altına elini koyması gerekiyor.” dedi ve imkanı olandan destek olmaları gerektiğini belirtti.
SAMET KARADAĞ
/ ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi