İlk olarak Kabadüz ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, ilçede vatandaşlara seslendi. Yılmaz, “Ordu’nun turizm geleceği Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası olacak. Bölgede Büyükşehirin yaptırdığı kayak merkezi Karadeniz’in en büyük kayak merkezi olacak. ” dedi.

“SİZİN İSTEĞİNİZ BİZİM İÇİN EMİRDİR”

Ordu-Kabadüz Yolu güzergahının en kısa sürede ihaleye çıkartılacağını müjdeleyen Yılmaz, “Seçim sonucunda en fazla oy veren ilçemiz Kabadüz ilçesi oldu. Başkanımız Yener Kaya bizlerden hangi hizmeti isterse, bizlerde o hizmeti kısa süre içerisinde başlatacağız.” diye konuştu.

“ÇAMBAŞI TURİZM GELECEĞİMİZ OLACAK”

“Çambaşı Kayak Tesisi'nin bölgenin geleceği olacağını vurgulayan Yılmaz, “Ordu’nun turizm geleceği Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası olacak. Bölgede Büyükşehirin yaptırdığı kayak merkezi Karadeniz’in en büyük kayak merkezi olacak. İnşallah 26 milyon liralık bu yatırım bu kış ayında tamamlanması ve hava alanının da hizmete girmesiyle Türkiye’nin en fazla çalışan bölgeye hizmet eden tesisi haline gelecek” dedi.

“ORDU-KABADÜZ YOLU'NU İYİLEŞTİRECEĞİZ”

“Kabadüz’de büyükşehir yol ağı olacağını belirten Yılmaz, “Burada büyükşehirin büyük bir yol ağı olacak. Büyük ana yolları pazartesi gününden itibaren programa koydurduk, ihale takvimini başlatıyoruz. Muhtemelen iki ay içerisinde belirlediğimiz ana yolumuzun sıcak asfalt ihalesini yapıp fili olarak çalışmaya başlayacağız. Kabadüz Ordu arası güzergâh değişikliği yapıyoruz. Yol ırmak boyundan gelerek kısalacak ve daha düz olacak. İnşallah yakın bir süre içersinde gerçekleşecek ihaleyle birlikte Kabadüz- Ordu yolu standartlara uygun bir şekilde hemşerilerimizin hizmetine girecek. İlçenin su sorununu da bir yıl içerisinde çözeceğiz” dedi.

KAYA: KABADÜZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

“Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, çok büyük bir destekle göreve  geldiklerine vurgu yaparak, “Bizlere verdiğiniz bu güven destek bizleri şımartmayacak daha da fazla çalışmamızı sağlayacak. Bizler Kabadüz ilçemizin hizmetkarı olacağız. Elbirliği içerisinde Kabadüz için çalışacağız. Hizmette adaleti sağlayacak, şeffaf bir yönetim şekli ortaya koyacağız” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI HEDİYE ETTİ”

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ve beraberindeki heyet Yokuşdibi Mahallesi ve Çambaşı Yaylasına gitti. Yokuşdibi İlköğretim Okulunu ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere santraç takımı hediye etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz geceyi Çambaşı Yaylası'nda geçirecek. Yılmaz, yarın ise Mesudiye ilçesinde ziyaretlerde bulunacak.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi