Ordu Yorum/Celal Yıldız



Ordu Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şafak Deliçakar 15 Ocak 2015’te yapılacak Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlık seçimine adaylığını açıkladı. 

Ordu Gazeteciler Cemiyeti 15 Ocak 2015’te seçime gidiyor. Mevcut başkan Recep Aydın’ın dışında İstikbal Gazetesi İmtiyaz Sahibi Temel aşar geçtiğimiz günlerde başkanlık için adaylığını açıklamıştı. Aydın ve Aşar’dan sonra Ordu Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şafak Deliçakar da 15 Ocak’taki seçim için adaylığını açıkladı. Deliçakar hedefinin dağılan Ordu basınını toplamak olduğunu söyledi.


“Aday olmam için bir irade oluştu”


Dağıtıcıdan kameramanlara ve grafikerlere kadar herkesi bir çatı altında toplayacağını belirten Ordu Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Şafak Deliçakar, Ordu basınının Anadolu’daki birçok ilden önde olduğunu savundu. Deliçakar, “Aday olmam için bir irade oluştu, bu iradeye kayıtsız kalamazdım. 20 yıldan fazla bu mesleği yapıyorum. Dağılma durumunda olan Ordu basınını toparlayacağım. Kimsenin güdümü altına girmeyeceğim, hür ve bağımsız olacağım” açıklamalarını yaptı.
Editör: Haber Merkezi