Ordu'nun en gözde ve farklı ebeveyn katılımlı çocuk bakımevi olan Deniz Yıldızı çocuk atölyesi Akyazı Mahallesi'nde meraklıları bekliyor. Çocuk bakımına göre kreşten farklı bir hizmet veren Deniz Yıldızı Çocuk Atölyesi hergün farklı etkinlikle çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

Aileleri ile birlikte çocukları kabul eden Deniz Yıldızlı Çocuk Atölyesi sahibi Deniz Erdol, çocukların rahatlığına önem verdiklerini ve bunun yanı sıra aileleri ile birlikte sosyal bir aktivite yapılması gerektiğini belirtirken, haftanın her günü 9:00 ile 17:30 arası hizmet verdiklerini ve farklı aktivitelere ev sahipliği yaptığını belirtti.

Ordu'da çocuk kreşlerine göre farklı bir konsepte ev sahipliği yapan Deniz Yıldızlı Çocuk Atölyesi sahibi Deniz Erdol ''Bünyemize gelen çocuklara mutlaka yetişkin birileri eşlik etmek zorunda çünkü Deniz Yıldızı'nın amacı ebeveynlerin çocuklardan uzaklaşması değil tam tersi daha yakın ilişkiler kurabilmesi olduğunu dile getirmek olduğunu belirtirken, bu birliktelikle ailelerin çocukları ile kaliteli zaman geçirme adına öncülük yapmak istiyoruz'' dedi.

Deniz Yıldızı Atölyesi hergün farklı aktivitelerle katılımcılara ev sahipliği yapıyor. Özellikle hafta sonunda ilgi odağıolan Deniz Yıldızı Atölyesi, bu Cumartesi gününde de kostüm partisi ile çocukları ağırlayacak. Medical Park hastahanesi durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Deniz Yıldızı Atölyesi sosyal medya aracılığı ile katılımcıları bekliyor. Ordu Yorum/Celal Demetgül/ özel

 

Editör: Haber Merkezi