Ramazan ayı ile Ordu’nun ve denizin güzelliğini bir arada yaşamak isteyenler için yaklaşık bir buçuk saatlik turlar yapılıyor. 19.45’te başlayan iftar turlarına katılan vatandaşlar, bir taraftan oruçlarını açarken diğer taraftan belki de hayatlarında ilk defa denizden Ordu’yu seyretmenin keyfini yaşıyor.

 

Heyecan verici

 

Gezinti gemisi, son iftar turunda denize tam kapasite açıldı. Yoğun bir ilginin olduğu iftar turuna katılan vatandaşlar, ilk defa denizde iftar yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Şimdiye kadar hep Ordu’dan denizi seyrediyorduk. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete aldığı gezinti gemisi ile artık denizden de Ordu’ya bakabiliyoruz. Ailemizle birlikte güven içerisinde hem deniz turu hem de iftar yapıyoruz” dedi.

 

Denizde gezinirken Ordu’nun eşsiz güzelliği karşısında orucunu açmak isteyenler için hazırlanan iftar sofralarında; iftariye, çorba, salata, ana yemek, pilav, tatlı, içecek ve çaydan oluşan bir menü sunuluyor.

 

Gündüz turları 16.00 ve 17.15'te

 

Diğer taraftan iftar öncesinde güzel vakit geçirmek isteyenler için pazartesi günleri hariç, diğer günlerde saat 16.00 ve 17.15’te iki ayrı tur düzenleniyor. Gündüz turları Rıhtım - Keçiköy – Melet güzergâhında gerçekleştiriliyor.

 

Özel Tur ve Organizasyon ile İftar Turları Rezervasyonu için; 0 (535) 363 19 47 – 0 (452) 505 51 52 / 50 52 No’lu telefonlardan bilgi alınabilir.
Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi