2014-2015 Sezonu 15. Direklerarası Seyirci Ödülleri sahiplerini buldu. Direklerarası Seyircileri Seçici Kurulunun 2014-2015 sezonunda kategorilerinde en başarılı buldukları oyunlar, oyuncular ve tiyatrolar ödüllendirildi.

Ordu da ödül alan şehirler arasında yer alırken, ORSEV’in sahneye koyduğu Resimli Osmanlı Tarihi, OBKT’nin oyunu olan ve Erhan Özçelik’in yönettiği Sapan ödüle layık görüldü.

Ödüle layık görülen diğer isimler ise şöyle; “ Performans dalında; Erkek: Rıfat Çöl, Bir Adam Yaratmak, OBTK, Yardımcı Erkek: Murat Güney Tepe, Bir Adam Yaratmak, OBTK.
Tasarım Ödülleri: Işık: Zafer Bozdağ, Bir Adam Yaratmak, OBTK
Sahne Tasarımı: Murat Çavuş, Sapan, OBTK. Genç Yetenekler (Ordu): Nilsu Namlı, Sapan, OBTK, Türker Büyük, Sapan, OBTK”

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bitlis, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Giresun, Samsun, Sinop, Trabzon ve Van ise ödüle layık görülen diğer şehirler.

 

Direklerarası Seyircileri Koordinatörü Ömer Şahinbaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tiyatrolarının Ödülleri (Lefkoşa’da), İstanbul ve Türkiye dışında ödüle değer görülen Tiyatroların Ödülleri İStanbul’da, Akdeniz Tiyatrolarının Ödülleri, Adana’da, Karadeniz Tiyatrolarının Ödülleri, Samsun’da, Ege Tiyatrolarının Ödülleri İzmir’de ve diğer Bölgelerdeki Tiyatrolarının Ödülleri’nin Eskişehir’de yapılacak Ödül Törenlerinde takdim edileceğini söyledi. Ödüllerin takdim edileceği tarihler ve mekanlar ise belli oldukça ilan edilecek. Ordu Yorum

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi