Dr. Mustafa Adıgüzel Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Parti binasında düzenlenen toplantıyla adaylığını açıklayan Adıgüzel, ön seçim kararı alan CHP Genel Merkez Yönetimi’ne de teşekkür etti.

“29 Mart daha uzun bir yolda bir mola noktasıdır” diyen Adıgüzel, asıl hedefin 7 Haziran olduğunu belirterek; “ O tarihte biri iki, ikiyi üç yapmanın kavgasını vereceğiz. Bu bir kurtuluş mücadelesidir. Halkımızla yeniden kucaklaşacağız.” dedi.

Siyasi birikimini, sosyal ilişkilerini, heyecanını ve ülkesine olan aşkını hayata geçirebilmek için yola çıktığını dile getiren Adıgüzel, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bu toprağa ve insanlara borcumuz var. Hırsızlık ve yolsuzluk suç olmaktan çıkarılmış, kendi dizayn ettikleri Anayasa Mahkemesi Üyelerinin bile vicdanına bırakamayacak kadar açık seçik olaylar, yandaş medya ile bir olarak halkımızın ahlak anlayışına montajlanmıştır. “Hamile kadın sokakta dolaşmamalı”, “bence kadın erkek de eşit değildir” diyen bir zihniyet hakim kılınmış, kadını erkeğin malı gibi gören sapıklar yüzlerce kadın cinayeti işlemiştir.

Şu anda Türkiye’nin 4  bir yanı birtakım pazarlıklara konu olmakta ve adeta yeni bir Sevr Anlaşması’nın kokuları gelmektedir. Biz Kuvay-ı Milliye destanını yazarken, padişah dalkavukluğu yaparak seyredenlerin uzantılarına bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

CHP milletvekili aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum. Hayatım boyunca siyasi çizgimde hiç zikzaklarım olmadı. Hakim unsurlardan dilenen değil, direnen siyasetçi olacağım. Şartlara göre şekil alan, eğilen bükülen siyasetçi olmayacağım.” Ordu Yorum/Neşe Çakar

Editör: Haber Merkezi