Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi 12 Mart tarihli toplantısında aldığı kararla Ordu ve ilçelerinde doğalgaz dağıtımı yapan dağıtım lisansı sahibi AKSA Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş ile ortak oluyor. 
 
HİSSE ORANI 5,67 OLACAK

 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu ve ilçelerinde Doğalgaz altyapı çalışmalarını yürüten ve işletmesini yapan AKSA A.Ş ile ortaklık görüşmesi yapıyor. Şirketin ortaklık daveti üzerine hareket geçen Belediye konuyu son meclis toplantısında gündeme aldı. Meclis karar özetlerinde verilen bilgiye göre, "2013 tarihli nüfus verilerine göre belirlenen ve çalışma raporunda gösterilen yüzde 5,67 hisse payı oranında aksa ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş'ne ortak olunması" sağlanacak.

 
ENVER YILMAZ'A YETKİ VERİLDİ

 
Büyükşehir Belediyesi'nin 12 Mart tarihli Meclis toplantısına ilişkin internet sitesinde yayınlanan karar özetinde, "Ortaklığa ilişkin tüm iş ve işlemleri yürütmek ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin hisse payına tekabül eden miktar oranında Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz A.Ş Yönetim Kurulu'nda temsili için koordinatör Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına temsil yetkisi verilmek üzere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a yetki verilmesine oy çokluğu ile karar verildi" ifadesi ile kaydedildi.  Ordu Yorum/Kemal ÇEKÜÇ
Editör: Haber Merkezi