“Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan siz değerli Kaymakamlarımız, Vali Yardımcılarımız ve aileleri ile bir arada olmaktan ayrı bir mutluluk duyduk” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Seddar Yavuz, “Mesleğin zorluklarını hepimiz biliyor, yaşıyoruz. Özellikle genç kardeşlerimizin adaptasyonu, çevreye uyumu, mesleğe alışmaları zaman alacak. Diğer taraftan yeni evlenen kardeşlerimiz ise hem evlilik, hem de mesleğin meşakkatli tarafını öğrenecekler” şeklinde konuştu.

 

“devletle küslük olmaz, küsülmez, endişe duyulmaz”

 

Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarına yaptıkları hizmetler dolayısıyla teşekkür eden Vali Yavuz, ”Mesleki dayanışma, kardeşlik ruhu içinde bu şehre hep beraber hizmet ederiz diye düşünüyorum. Zaman zaman haksızlığa uğrayabiliriz, yanlışlarla karşılaşabiliriz, bize de yanlış yapılabilir ama devletle küslük olmaz, küsülmez, endişe duyulmaz” diye konuştu.

 

“Hukuku takip edin, kendinizi geliştirin, yetiştirin”

 

Kaymakamlardan doğru bildikleri noktada asla şaşmamalarını isteyen Vali Seddar Yavuz, “Konusu suç teşkil eden hiç birşey yapmayın. Kim ne derse desin yapmayın ama takdir yetkisinin sınırlarını sonuna kadar kullanın. Bu da bilgi işidir. Bilmezseniz takdir ettiğinizin sınırlarını da bilmezsiniz. Lütfen hukuku takip edin, kendinizi geliştirin, yetiştirin” diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi