Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber

Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz yakın bir zamanda dolmuş hatlarındaki yolcu taşıma ücretine zam yapılmayacağını kaydetti. Yavuz, zam konusunun gelir gider dengesinin bozulması durumunda ortaya çıkacağını bildirdi.

Ordu’da yaklaşık bir buçuk yıldır dolmuş ücretlerine zam yapılmıyor. Şehir içi hatları olan 1-2-3 ve 4. hatlarda sivil vatandaşlar 2 lira, öğrenci, basın mensupları ve gaziler 1,5 lira ücret ödüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz yakın bir zamanda dolmuşlara zam yapılmayacağını belirtti. Yavuz, “Zammı son çare olarak görüyoruz” dedi.


“Gelir gider dengesi bozulunca zam yapıyoruz”



“Biz dolmuşlara zam yapmayı en son çare olarak görüyoruz” diyen Adem Yavuz, “Biz her zam yaptığımızda dolmuşlarda günlük 5-10 yolcunun azalacağının bilincindeyiz. Dolayısıyla zam bizim için en son çare” ifadelerini kullandı. Kazançla gider orantısının bozulması sonrasında dolmuşlara zam yapıldığını hatırlatan Yavuz, “Giderlerimiz yükselmeye başladığı zaman bir nebze nefes almak için zam yapıyoruz. Ama zammında bize zararları oluyor” açıklamalarını yaptı.




Editör: Haber Merkezi