31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından görevine başlayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 'eşit hizmet anlayışı' ve ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediye’ parolası ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yoğun mesai harcayan Başkan Tören, kimi zaman bir dolmuşta kimi zaman bir taksi durağında kimi zaman ise bir tamirhanede esnafı ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Ramazan Bayramını fırsata çeviren Başkan Tören, ilk olarak belediye personeliyle bayramlaştı. Ordu’da ulusal ve yerel ölçekli yayın yapan televizyonları ziyaret eden Başkan Tören, TV çalışanlarının bayramlarını kutladı. Mesai gözetmeksizin uygulama noktalarında görevlerini sürdüren polis memurlarını da ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Yatılı Kur’an Kursunda eğitim alan öğrencileri de unutmadı.

Mahallelere çat kapı ziyaretler

Bayram tatili süresince mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Tören vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Ziyaretlerine, ilk olarak Terzili, Hatipli, Eyüplü, Karapınar, Günören ve Örencik mahallelerini ziyaret ederek başlayan ve Arefe günü Saraycık, Gökömer, Gerce, Ortaköy, Zafer, Aydınlık, Kayabaşı ve Pelitli mahallelerini ziyaret eden Başkan Tören, bayramın 1. günü ise şehitlik ziyareti, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra huzur evinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Ordu Valiliği tarafından düzenlenen Kent Bayramlaşmasına da katılan Başkan Tören daha sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Bayramın 2. ve 3. gününde de ziyaretlerini sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Çavuşlar, Gümüşköy, Kuylu ve Hacılar Mahallelerinde de çat kapı ziyaretler gerçekleştirdi. Şehir merkezinde de vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Tören, Akyazı ve Kumbaşı Mahallelerinde vatandaşların bayramını kutladı. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi