Ordu Yorum/Celal Yıldız

Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği Genel Koordinatörü Ramazan Maskar şuana kadar düzenledikleri etkinlikler hakkında açıklama yaptı. Merkür’ün Ordu’da bulunan güzel sanatlar fakültesi ve güzel sanatlar lisesinde okuyan öğrencilerimizin buluşma noktası olduğunu ifade eden Maskar, “Ordu’da kültür sanatın gelişmesi gayesi ile kurulan derneğimiz başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere her yaş gurubunun faydalanabileceği etkinlikleri yapmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.


“Etkinlikler devam edecek”


“Ordu’da kültür sanatın gelişmesi gayesi ile kurulan derneğimiz başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere her yaş gurubunun faydalanabileceği etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” diyen Merkür Genel Koordinatörü Maskar, “Her ay düzenli olarak yapılacak ünlü buluşmaları etkinliği devam edecektir. Bu etkinliğin amacı tecrübe paylaşımında bulunmak ve ulaşılamaz gibi görünen sanatçıların doğallıklarını gösterip, insani yönlerini tanıtmak” şeklinde konuştu.


Anma konserlerine devam


Ramazan Maskar, “Geçtiğimiz günlerde ikincisini düzenlediğimiz anma konserlerimiz de devam edecektir. Bu konserlerin amacı rahmetli olmuş sanatçılarımızı yâd etmek, ailelerini sevindirip onurlandırmak ve o sanatçılarımızın sanatlarını gelecek nesillere sevdirip devam ettirilmesini sağlamaktır. Barış Manço ve Neşet Ertaş konserlerinin ardından şimdi 15 Kasım 2014’te rahmetli sanatçımız Erkan Ocaklı anma konseri düzenlenecek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi