Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Celal Durmuşoğlu, “Bana yetki verirseniz, başkan olursam, odamıza üye olan şoför esnafımızın üniversitede okuyan öğrencilerine burs imkanı sağlayacağım” dedi.

                Ordu’daki şoför esnafına yönelik projelerini açıklamaya devam eden Celal Durmuşoğlu, ocak ayı içerisinde yapılacak olan seçimlerde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olduğunu söyleyerek şoför esnafından destek istedi.

                Ordu’da nerede bir şoför esnafı var ise yanına giderek destek isteyen Celal Durmuşoğlu, Kabadüz’de bulunan şoför esnafına yaptığı ziyarette , şoförler odasına kayıtlı olan esnafın üniversitede okuyan çocuğuna burs sözü verdi. Celal Durmuşoğlu şöyle devam etti: “Derdimiz koltuk falan değil, ciddi madana şoför esnafımıza destek olmak yanında olmak, ciddi işler yapmak için yola çıktık. Daha önce söylediğim gibi biz projelerimiz ile geliyoruz. Projelerimizden bir taneside eğitime destek projesi. Bana yetki verirseniz, başkan seçilirsem odamıza kayıtlı şoför esnafımızın üniversitede okuyan çocuğuna burs vereceğiz.” Dedi. OrduYorum

Editör: Haber Merkezi