2020-2021 eğitim öğretim yılı uzaktan eğitim kapsamında evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA'ya erişimini sağlamak amacıyla okul ve kurumlarda EBA Destek Noktası kuruldu.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu öğrenciler ile birlikte, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un EBA Destek Noktalarının açılış programını Fatsa Meşebükü Ortaokulu'nda kurulan EBA Destek Noktası'ndan takip etti.

Açılış programının ardından öğrencilerle bir süre sohbet eden Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi. 

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu; 2020-2021 eğitim öğretim dönemi uzaktan eğitim sistemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, "uzaktan eğitimler EBA ve TRT EBA TV üzerinden verilmeye devam ediyor. Uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimiz için ilimiz genelinde EBA Destek Noktaları oluşturuldu. İlimizde 146 okul ve kurumda 191 EBA Destek Noktası, 1.507 bilgisayarla hizmete başlamıştır. EBA Destek Noktaları, bu süreçte büyük bir ihtiyacı karşılayarak uzaktan eğitim sürecinin ulaşılabilirliğine ciddi bir katkı sağlayacaktır." dedi.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi