Ordu Final Okulları ile imzalanan protokol gereği; ”Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına Ordu Final Okulları’nda yaptıracakları yeni kayıtlar için 2019-2020 eğitim ve öğretim dönemlerine ait açıkladığı güncel kayıt ücretleri üzerinden %10, 1 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılacak erken kayıtlarda ise %15 oranında indirim sağlanacağı belirtildi.

Ordu Final Okulları Yönetim Temsilcisi Metin Sezer Ordu’da eğitim alanında kaliteli ve güvenilir bir adres olarak Ordu Final Okullarının Ordu SMMM Odası ile yapmış olduğu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ordu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin çocuklarının kaliteli, nitelikli, başarılı bir eğitim almaları ve ülkemize hizmet etmelerini çok önemsiyoruz. Eğitim alanında Ordu Final Okulları ile yapılan bu protokol ile odamız üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarının indirimli kayıt olmaları ve başarılı bir eğitim almaları için bu anlaşmayı imzalamış bulunmaktayız. Değerli Ordu Final Okulları yöneticilerine bizlere böyle bir imkân sağladıkları için teşekkür ediyor, anlaşmamızın meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.  Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi