CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, özellikle ilçelerde su problemleriyle ilgili iddialarda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz programa telefonla bağlanarak Milletvekili Adıgüzel'e cevap verdi.  

Yaşanan polemik konusunda sosyal medyada açıklama yapan Mustafa Adıgüzel, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yayın esnasında kanala uygulanan baskı ve tehdit içeren sözler ile sabote edilmeye çalışılmış, kanalın genel müdürü iki defa stüdyoya gelip durumu ifade etmiş, telefon ile adeta zorla yayına bağlanıp yapacak olduğum diğer değerlendirmeler için sürenin daralmasına, program bütünlüğünün bozulmasına sebep olan ve özellikle de baskıya uğrayan Genel Müdür Doğan Bey'e kalkıp müdahalede bulunmak ve ek süre istemek durumunda kaldım" dedi.

Adıgüzel Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a bir de çağrıda bulunarak, "Kendisini sakin olmaya ve ben nerelerde hata yaptım diye düşünmeye davet ediyorum" dedi.

 Yılmaz çok sinirlendi

 Milletin iftira ve hakaret yapan siyasetçilere gerekli cevabı her zaman verdiğini belirten Başkan Yılmaz ise, “İftira atmayın. İftira atarsanız, bu millet size, bunun hesabını sorar. Ben de gerekli hakkımı sonuna kadar alırım. Biraz önce Atatürk’ün Ordu’ya geliş programı dahil olmak üzere, su ve yolla ilgili yaptığınız açıklamalarla ilgili lütfen dikkatli olalım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3 ayda kendisini ispat kaygısı taşıyan bir Milletvekilinin, geçmiş dönemlerde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olacağı sanılan bir Milletvekilinin, önseçimde çıkmasının ezikliğini ve 3 ay sürede kendisini ispatlayamamanın ezikliğini bana iftira atarak kamuoyu desteği toplayamazsın. Haddini bil, kendine çeki düzen ver” ifadelerini kullandı. Ordu YORUM

 

Editör: Haber Merkezi