Promosyonun AKP’nin seçim beyannamesinde de yer aldığını söyleyen EMEP İl Başkanı Poyraz, “Hükümet verdikleri sözleri unuttu. Emeklilerin promosyon hakkının elde edileceğini söyledi ve bugün gerçekleşme olanağın olmadığı ortaya çıktı.” diyerek; emekliler, verilen sözün takipçisi olacak ve kandırılmaya çalışılmasını unutmayacak, ifadesini kullandı.

 

Devlet bankaları ile sorun çözülür!

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açıklamalarını değerlendiren Poyraz, “Bakan görüşmeleri ‘bilek güreşine’ benzetiyor ve hala güreşi bitiremedi. Özel bankalar vermek istemeyebilir. Ama devlet bankaları var. Hükümet samimi ise emekli maaşlarına devlet bankalarından promosyon vermenin sözünü verirse tüm emekliler maaşını devlet bankalarından almak için dilekçelerini verir. Boşuna emekliler oyalanmasın. İnsanları beklentiye sokman siyasi olarak bir cezası olur ki, emekliler bu cezayı verecektir.” dedi.

 

Önce kendisi örnek olsun da görelim!

 

Hükümetin emeklileri düşünmediklerini iddia eden Poyraz, “Emekliler oyalanıyor. Bir iş yapılması isteniyorsa samimiyet gerekir. İnandırıcı olmak Hükümetin asli görevidir. AKP, Hükümet olduğundan bu yana işi yokuşa sürüyor. Bugün, yarın derken şimdi de Ocak 2017’den söz ediyorlar. Bir an önce devlet banklarına emir verilsin promosyon sorunu biter. Emeklileri aptal mı sanıyorlar?” dedi. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi