Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi önünde gerçekleştirilen devir teslim törenine Ordu Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ordu Garnizon Komutanı Albay Garip Gümüş, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, teknolojik donanım açısından herhangi bir eksikliklerinin bulunmadığını, merkez ve ilçelerde yeni Emniyet Müdürlüğü binalarının inşaatlarının devam ettiğini belirtti. Bir yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın kendilerinden TEDES talebinde bulunduğunu ve sistemin kurulmasına büyük katkı sağladığını belirten Caner Tayfur, iç bölgelerde ulaşımın zor olduğu yerlerde zabıta ile işbirliği amacıyla araç talebinde bulunduklarını ve bu talebin hemen karşılandığını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne 6 adet araç teslim ettiklerini belirterek; “Emniyet ve Jandarma bizim gözbebeğimiz” dedi.

Başkan Yılmaz, geçen yılın Kasım ayında başladıkları TEDES uygulaması için kendilerini eleştirenlerin bugün örnek aldıklarına dikkat çekerek; “TEDES ilk başta olay oldu fakat şimdi diğer illere model, örnek oldu. Bundan sonra TEDES Türkiye’nin her tarafında yaygınlaşacak” diye konuştu.  Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi