Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, üye engellilerden Mayıs ayında doğanlara doğum günü kutlaması düzenlendi. Mayıs ayında doğan 34 kişi parti ile hep birlikte mutluluklarını paylaştı.
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, bir süre önce başlattığı ‘Doğum Günü’ etkinliği çerçevesinde Mayıs ayında doğan üyelerin doğum günlerini kutladı. Bu ay ki doğum günü partisinin masraflarını Cumhuriyet Halk Partisi Eski Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Fıçıcı üstlenirken, üyeler partide doyasıya eğlendi.
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan dernek olarak her ay üyelerin doğum günlerini kutladıklarını ifade ederek “"Mayıs ayında ise gerçekleştirdiğimiz partide 34 üyemizin doğum gününü kutluyoruz. Üyelerimizin sevinçlerini paylaşarak kendilerine moral vermeye çalışıyoruz. Doğum gününe sponsor olan Erdoğan Fıçıcı’ya teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz üyelerimiz için her ay devam edecektir" dedi.
Engellilerin doğum gününü kutlamaya vesile olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Fıçıcı, "Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bütün engellilerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepsinin de doğum gününü kutluyorum" ifadelerini kaydetti.
Partide, doğum günü olan üyeler pastalarını hep birlikte keserken, Erdoğan Fıçıcı ve dernek yönetimi engelli üyelere doğum günü hediyelerini verdi.
Kaynak: iha