Ordu 1.Amatör Lig 2.hafta maçında Orduspor ile Fatsa Yaşamspor, Spor Toto Altınordu 1 Nolu Saha’da karşı karşıya geldi. Tribünleri dolduran Orduspor taraftarları maç boyunca takımlarına destek olurken, Orduspor Kulüp Başkanı Suat Deniz maçı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile birlikte izledi.
Maç öncesinde Orduspor taraftarları ile kısa bir sohbet eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Orduspor’un Ordu’da yerinin çok farklı olduğunu belirtirken ”Şehrin bir tane takımı yok ama Orduspor apayrı birşey. Orduspor’un yanı sıra 3.Lig’de de, Bölgesel Amatör Lig’de Ordu’yu temsil eden takımlar var. Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele eden takımlar da Ordu’yu temsil ediyor ama şunu herkes biliyor ki Orduspor kendini kanıtlamış farklı bir takım.” dedi.
Orduspor taraftarları geçmiş dönemde Orduspor’a yapılan yanlışlar konusunda Engin Tekintaş’a sitemde bulunurken, Tekintaş taraftalara da o konuda sadece ‘rahat olun, buradayız’ diyerek Orduspor’a destek olacağını belirtti.SAMET KARADAĞ / 
ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi