Yazıcı, ön seçim kararı alan başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu olmak üzere; Parti Meclisi üyelerine ve ön seçime katılan üyelere teşekkür ederken, kendisinin seçim tarihi belli olduktan hemen sonra yollara düşerek ilçe ilçe, mahalle mahalle herkese ulaşmaya çalıştığını, başlangıçta aklında Milletvekili aday adaylığı değil; CHP’nin iktidarı olduğunu vurguladı.

 

Telkinlerle aday oldum

 

Yazıcı açıklamasına, "Sonrasında da gerek partili gerekse partisiz vatandaşlarımızın telkini ve isteği doğrultusunda aday adayı oldum. Pazar günü yapılan ön seçim ile de partililerimizin takdiri ile CHP’den Milletvekili adayı olma onurunu elde ettim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; ben için en büyük onur CHP üyeliği ve adaylığıdır. Onun içindir ki sıranın önemi de yoktur. Benim partim iktidar olsun ben salt üyeliğe de razıyım. Çünkü bugüne kadar beni değerli partililerimiz ve vatandaşlarımız nerede görmek isterse ben orada oldum, olmaya da devam edeceğim" ifadesini kullandı.

 

Şimdi esas yolculuk başlıyor

 

Yazıcı açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Bu yolculuk iktidar yolculuğudur. Bu yolculuk Türkiye’yi CHP iktidarı ile aydınlık yarınlara ulaştırma yolculuğudur. Ben yarın sabahtan itibaren yeniden yollara düşüyorum. Gerek aday arkadaşlarım ve yöneticilerimizle, gerekse zaman zaman tek başıma yine ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek partililerimle ve halkımla buluşacak, CHP’yi iktidara taşımak için var gücümle mücadeleme devam edeceğim. Bu duygularla seçim sürecinde bana destek veren partili partisiz herkese teşekkür ediyorum. Bizlerle yollara düşen tüm çalışma arkadaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Bizi halkla buluşturan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, emeğinize ve ellerinize sağlık diyorum." Ordu Yorum

 

                                                                                 

 

                                                          

Editör: Haber Merkezi