Orduspor’un 2018-2019 sezonunda ilk kez ‘geri dönüş’ yaptığı Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda tarihi bir maç oynandı. Orduspor taraftarlarının ‘Eski Pazar Heyecanını’ yıllar sonra yeniden yaşadığı tarihi günde, 19 Eylül Stadyumu kapalı ve maraton tribünü de yine yıllar sonra doluluk seviyesinde üst sınırlara ulaştı.
Taraftarlarının müthiş tezahüratları ve pankart şovu ile başlayan maçta, iki takım oyuncuları 19 Eylül Stadyumu heyecanı ile maça tutuk başladı. 17.dakikadan sonra hareketlenen maçta iki takım karşılıklı zayıf pozisyonlar buldu. İlk yarı golsüz bitecek denirken 45+3’de sahneye Birkan çıktı ve Orduspor’u 1-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında Orduspor futbolcuları karşı kalede daha etkili bir oyun ortaya koydu. Maçın 61.dakikasında Mert Atabeyoğlu farkı ikiye çıkardı. Orduspor’da Mert 82.dakikada akıl dolu bir vuruş ile farkı 3’e çıkardı. 90.dakikada Emirhan’ın yerde kalması ile penaltı kazanan Orduspor’da, Bora penaltıyı gole çeviremedi ama dönen topu tamamladı ve skoru belirledi.

Stadyum: 19 Eylül
Orduspor: Uluhan Arslan, Süleyman Bayraktar, Necdet Apaydın, Ömercan Keskin, Savaş Benli, Oğuz Yılmaz, Bora Sarıkaya, Birkan Aydın (Dk.64 Yağız Berkay), Mert Atabeyoğlu (Dk.87 Emirhan Camcı), Turgut Öcalan (Dk.85 Savaş), Serhat Seçme
Gölköyspor: Onur Bıyık, Hüseyin Yıldırım, Görkem Kasap (Dk.51 Sefa Altunışık), Erdem Apaydın, Gökhan Kabakkaya, Utku Yıldırım, Ahmet Somuncu, Taner Yılmaz (Dk.75 Doğukan), Ferdi Coşkun, Serkan Karabeyoğlu, Emrah Demirel (Dk.85 Mahmut)
Goller: Dk.45+3 Birkan Aydın, Dk.61 ve 82 Mert Atabeyoğlu, Dk.90 Bora Sarıkaya (Orduspor)
Sarı Kartlar: Gökhan Kabakkaya, Hüseyin (Gölköyspor)
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi