Ordu'nun prestijli projesi Belde Evler'de, katların yükselmeye başlaması ve yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte satışlar yoğun şekilde devam ediyor.

 

Proje satış ofisinde düşüncelerini aldığımız Emine Savaşkan, "Bir Ordulu olarak, yaşamak için Belde Evler'i tercih ettim, çünkü Belde Evler'in Ordu'ya özlemini duyduğumuz konut anlayışını getirdiğini düşünüyorum" dedi.

 

"Belde Evler projesini incelediğimde birçok artının bir araya geldiğini gördüm. Bunların en başında benim için ailemin, çocuklarımın mutluluk ve huzur içinde yaşayabileceği bir ortamın sağlanmış olması geliyor" diyen Savaşkan, "Belde Evler'de, daire içlerinden sosyal alanlara kadar herşeyin en iyisi olsun diye düşünülmüş; ben de 'evim en iyisi olsun' dediğim için Belde Evler'i tercih ettim' dedi.

 

"Elektrik kesintisi yaşatmayacak jeneratör gücünün projede yer alması, yerden ısıtma özelliği, ayrıca bir giyinme odası olması, mutfak kileri, salon ve ebeveyn odalarındaki geniş balkonlar ve daire içlerinde kullanılan malzeme kalitesi beni oldukça etkiledi" diyen Savaşkan, projenin eşsiz bir konuma sahip olmasının ayrıca tercihinde büyük rol oynadığını sözlerine ekledi.

 

Savaşkan, projeyi gerçekleştiren İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı'nın öncü kuruluşu İntaya'nın İstanbul'da gerçekleştirdiği diğer projeleri de incelediğini ve projenin arkasında kurumsal bir yapının bulunmasının kendisine büyük güven verdiğini vurguladı.

 

2020 yılında tamamlanacak olan Belde Evler projesi Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya güvencesiyle, İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi