Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından yayınlanan ve Türkiye genelinde 33 milyon erişimcisi olan bakanlığın internet sitesinde yayınlanan Ordu ile ilgili aşağıdaki metnin yaklaşık bir hafta da 20 milyon erişimcinin tıklaması bekleniyor.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Ordu Valiliği Özel Kalem Müdürü Ve Özel Danışmanı Mustafa Sezer şunları ifade etti. "Bu proje için ciddi çalışmalar yaptık. Paran varsa bunları hemen yaptırabilirsin ama paran yoksa yapılması da zor. Ancak biz Ordu Valiliği olarak bazı kanalları ve kişisel ilişkileri iyi kullandığımızdan dolayı parasız yaptırmayı başardık. Kültür Ve Turizm Bakanlığının resmi sitesinin 33 milyon erişimcisinin olması ve bu metni de en az 20 milyon erişimcinin tıklaması Ordu için inanılmaz bir reklam ve tanıtım olacaktır" dedi.

İşte Kültür Ve Turizm Bakanlığının resmi internet sitesinde Ordu ile ilgili yayınlanan tanıtım metni:

 "Karadeniz’in en gelişmiş kentlerinden biri olan Ordu, hem doğasıyla hem de yetiştirdiği ürünlerle oldukça ilgi çekiyor. Dünyada fındık üretiminin başı çektiği kent olan Ordu, çeşitli tarım ürünlerini de dış pazarlara sunuyor. “Karadeniz’in Giriş Kapısı” olarak anılan Ordu, ılıman bir iklime sahiptir ve kışları ılık, yazları serin bir atmosfer yaşanır. Yemyeşil ormanların, güçlü akarsularla buluştuğu bu kent, doğa ile bütünleşmiştir. Siz de fındığın başkenti ile tanışmak ve mutfağından kültürüne kadar farklı özellikleriyle tanışmak istiyorsanız, Ordu, sizleri misafir etmeye hazır!"

Bu metinle beraber 6 adet resimde var. Boztepe/teleferik resmi-havalimanı resmi-yasan burnu resmi-Aybastı yaylası menderesleri resmi-Fatsa Aybastı yolunda GAGA gölü resmi ve Perşembe ilçesinden denizden gün batımı resimleri ile de taçlandırılmış.
Ordu YORUM/Hasan Özata/Özel Haber

 

 

Editör: Haber Merkezi