Ordu AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, en kısa sürede kapsamlı bir fındık çalıştayı yapılaması konusunda gerekli desteği vereceklerini belirti.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Görüşmede, Gündoğdu’nun talebi üzerine kapsamlı bir “fındık çalıştayı” yapılması için karar alındı.

Ordu’nun ekonomik dinamiklerinin masaya yatırıldığı görüşmede Ordu’daki fındık potansiyeline dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “En kısa süre içinde fındık ile ilgili bir çalıştay yapılmalıdır. Dünyada ve Türkiye’de fındık üretiminde çok önemli bir noktadayız. Bu avantajımı iyi kullanarak Ordu’yu ve Ordu fındığını uluslararası bir marka haline getirmemiz gerekiyor. Bunun için de gerekli çalışmaları başlatmamız çok önemli. Bu hususta sizler Borsa Başkanı olarak öncülük yaparsanız bizler de üzerimize düşeni yaparız. Fındıkla ilgili yapılacak ciddi bir çalışma, sorunların çözümü ve muhtemel problemlerin ortaya çıkmasını engellemek adına çok önemlidir. Biz de gerekli katkıda bulunacağız.” dedi.
Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman, Ordu’daki ilgili sivil toplum kuruluşları ile de görüşerek bu çalıştayla ilgili hazırlıklara başlayacaklarını belirtti. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi