Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atila Şahin gündeme dair konuları değerlendirdi. Şahin, parti binasında yaptığı açıklamada büyükşehir belediyesine seslenerek su ve otopark ücretlerinde indirim yapılması gerektiğini söyledi.


En pahalı suyu Ordu kullanıyor


Başkan Şahin, geçtiğimiz günlerde su fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptığını hatırlatarak; “Ordu’daki su fiyatları sadece Karadeniz’de bile en yüksek olan il. Vatandaşımız komşu iki büyükşehir Trabzon ve Samsun belediyelerinin internet sayfalarına girsinler ve bir araştırma yapsınlar. En pahalı suyu Ordu halkı kullanıyor.” dedi.


Otopark fiyatları çok yüksek!


Arabası olan herkese otoparklarla ilgili icra takipleri gönderildiğini ifade eden Şahin; “Ülke daha ağır bir ekonomik krizden geçiyor. Bu dönemde hükümetimiz vatandaşına yardım etmeyi bırakın, cebinde var olan parayı da bir an önce nasıl alırım onun hesabını yapıyor. Buradan büyükşehir belediyesi yetkililerine sesleniyoruz; OSKİ aracılığıyla suya yapılan inanılmaz zamlara bir düzenleme yapın, fiyatları indirin vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Otopark fiyatları Türkiye’nin en yüksek otopark fiyatlarından bahsediyoruz. Bu kadar yüksek fiyatlı otoparklar olmaz.” diye konuştu.


Yeşile bu düşmanlık neden?


Şahin, son olarak caddelerde yapılan çalışmalara değinerek; “Sahildeki çalışma ile ilgili bir açıklama yapmıştık buradaki çalışma bir an önce bitmezse ağaçlar kuruyacak diye. Gözümüzün önünde Vakıfbank’ın önündeki parkta çalışma bir türlü bitmedi ağaçların kökleri dışarı çıktı ve kuruyacak. Yazık değil mi? O ağaçların kurumalarına içim acıyor. Yeşile bu kadar düşmanlığı anlamanın imkanı yok.” Dedi. Ordu Yorum/Neşe Çakar Erin

Editör: Haber Merkezi