Fatsa Dolunayspor maçı öncesinde hazırlıklarını sürdüren Orduspor’a önemli bir destek geldi. Kulüp binasına gelerek takıma destek olan Yusuf Ziya Çol herkesi mutlu etti. Teknik Direktör Mahmut Nambaş ve yöneticiler tarafından karşılanan Çol, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Orduspor Teknik Direktörü Mahmut Nambaş’ı Jandarmaspor Gücü’ndeki futbolculuk ve vatan görevinden itibaren yakınen tanıdığını, Mambaş’ın gerek Ordu ilinin bir evladı gerekse Orduspor sevgisi diğer yandan hırslı yapısıyla Orduspor kulübüne önemli katkılarının olacağına yürekten inandığını belirtti.
Gençliğinde futbol liglerinde efsane olan Orduspor kulübünü ve kıymetli futbolcuları heyecanla hatırladığını ifade eden Çol ,geçmişten günümüze Ordu ismini sadece Türkiye’de değil dünya futbol gündemine taşıyan kulüp yöneticilerini ve efsane futbolcularını saygıyla andığını belirterek, başarıya inanma, futbol tutkusu olan Orduluların desteğini alma ayrıca azim ve iradeyle bu efsane kulübün tarihteki başarıyı yakalayacaģına yürekten inandığını ifade etti. Gazi Albay Yusuf Ziya Çol tarafından kulüp yöneticileri ve Mambaş’a Türk Bayrağı, Mambaş tarafından ise Çol’a Orduspor forması hediye edildi.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi