22 Mayıs tarihinde tüm uyarılara karşın hükümet tarafından 'oy hesabı ile' açılan Ordu-Giresun Havalimanı müşterilerini mutsuz etmeye devam ediyor. Dün de Ordu-İstanbul-İzmir uçuşu iptal edildi.

 

Ordu-Giresun Havalimanında uçuş iptalleri devam ediyor. Daha öne Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen'den bu tarafa gelecek pek çok tarifeli sefer iptal edilmiş bazı uçaklar da 'sis' gerekçesi ile Samsun Çarşamba  Havaalanına ya da Trabzon Havaalanına indirilmişti.

 

Dün de ILS sistemi nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanına uçaklar inemedi. Bu nedenle İstanbul İzmir uçuşu iptal edildi. Yolcular arasında bulunan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, "ILS sisteminden kaynaklanan sebepten dolayı Ordu- Giresun Havaalanına uçaklar inemediği için bugünkü İstanbul-İzmir uçuşumuz iptal edildi. Yine Ordu'dan uçamadık. Bu arada bütün programım altüst oldu" dedi. Akdeniz, "Her yönü ile tamamlayıncaya kadar uçuşların iptal edilmesi en doğrusu" dedi.

 

Vatandaşlar ise seçim yatırımı olan hava alanının tamamlanmadan açıldığını belirterek, "Seçim bitti geriye aksaklıklar kaldı. Bu aksaklıklar giderilmeden uçuşlar böyle zaman zaman iptal edilecek" diye tepki gösterdiler.

 

Ordu Yorum

 

 

Editör: Haber Merkezi