23.08.2017 Perşembe Kurban Bayramının üçüncü gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, Oda Sekreteri M.Ender Sönmez, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit Gültepe, Mesleğimizin Duayenlerinden Ahmet Sayan, Faruk Doğan, Sebahattin Özmen, Ahmet Giray Yıldırım, İstanbul SMMM Odası Üyeleri Ebru Arslantürk ile Uğur Erdoğmuş, meslek mensupları ve stajyerler katıldı.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır Baş ;“ Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz.
Bayramlar, hoşgörü, dayanışma, saygı ve sevgi günleridir. Dünyamızda ve ülkemizde, barışın ve sevginin egemen olması dileği ile tüm toplumumuzda hoşgörü ve karşılıklı anlayışın egemen olmasını diliyorum. Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının pekiştiği, her türlü dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve dostluk duygularının güçlendiği bir bayram geçirmeniz dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin ve ailelerinin kurban bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. ''dedi. Haber Merkezi

                                                                                                                 

 

Editör: Haber Merkezi