13.08.2019 Salı Günü, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Fatsa Belediye Başkan Yrd. Önceki Dönem Oda Başkan Yrd. Ercan Yurttaş, Meslektaşımız Ordu Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Oda Saymanı Dursun Serdar Yıldıran, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Ve Üst Birlik Delegesi Mustafa Çörtük, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Çelebi Ve Meslek Mensupları Katıldı.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; Geleneklerimize sahip çıkarak, meslek mensuplarımız ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız.

“Bayramlar birlikteliklerimizin güzel yansımasıdır"

Bizler bayramları fırsat bilip gönüller yapmak durumundayız. Bayramlar; birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, duygularının yoğun olarak yaşandığı ve bunun güzel örneklerinin yansıdığı çok özel günlerdir. Ordu Mali Müşavirler Odası ailesi beraberliklerimizin daim olmasını diliyorum. Yarınlara güzel anılar bırakacağımız bir bayramı daha birlikte geçiriyoruz. Bugün yoğun gündemlerine rağmen bizleri yalnız bırakmayan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Meslektaşımız Ercan Yurttaş ve Meslektaşımız Ordu Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış’a özellikle teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadıkları, bayramlaşma töreninde her zaman olduğu gibi yine yer aldıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün meslektaşlarımızın ve bütün hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.’dedi.

Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel; “Kurumlar, kuruluşlar gelenekleri ile yaşarlar. Gelenekleri, kuralları yaşatanlarda insanlardır. Özellikle kurum adında bayramlaşmak birlikte olmak, beraber olmak, çok güzeldir. Bu geleneklerin sürdürülmesi çok önemli, bizlerin birlikte olmamıza sağlayan değerli oda başkanımıza ve oda yöneticilerine teşekkür ederim. Bütün herkesin Kurban Bayramını kutlarım.” Dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı Ercan Yurttaş; “Mevki ve makamlar geçicidir. Oda bizim evimizdir. Evimde olmaktan meslektaşlarımızla birlikte olmaktan onlarla beraber geleneklerimizi sürdürebilmek çok güzel. Bu bayramlaşma törenini düzenleyen bizleri bir araya getiren değerli Oda Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bütün meslektaşlarımızın ve ailelerinin Kurban Bayramını kutluyorum.” Dedi.

Ordu Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış; “Bizleri bayramlarda bir araya getirerek mesleki birlik ve beraberliğin gelişmesine yardımcı olan değerli Oda Başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Her platformda da belirttiğim gibi Odamızın birlik ve beraberliği pek çok odaya örnek olmaktadır. Bütün meslektaşlarımızın ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı Kutluyorum.” dedi.  Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi