İlçenin yüksek kesimlerinde kapanan yollara müdahale eden ekipler yolları ulaşıma açarak vatandaşların ulaşımda sorun yaşamasının önüne geçti. Zamanında yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar ise Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve çalışan personellere teşekkür etti.

“Tedbirlerimizi aldık”


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,“ Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda ilçemizde dün akşam itibari ile kar yağacağını biliyorduk. Bizde bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık ve her an teyakkuzda olan bir ekip oluşturduk. Karın yağması ile birlikte ekiplerimizle sabahın erken saatlerinde karla mücadele çalışmalarına başladık. Şuan itibari ile kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır” diye konuştu.

“Kar açma çalışmalarımızı ordu büyükşehir belediyemiz ile bir arada yapıyoruz”


Karla mücadelede Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “ Dış mahallelerimizde şuan kapalı mahalle yolumuz bulunmamaktadır. Olası kar yağışında ekiplerimiz hazır bir biçimde bekliyor. Kar açma çalışmalarımızı Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde yürütüyoruz” dedi.

“Öncelik öğrenci servisleri, hasta ve cenazelere”


Kar ile mücadelenin hızlı ve etkili bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Bölgede yoğun kar yağışı olması nedeniyle önceliğimiz hasta, cenaze ve öğrenci servislerinin güzergâhlarıdır. Vatandaşlarımız bizlere 24 saat boyunca 444 40 52no.lu telefondan ulaşabilirler.  Hemşehrilerimizin bu konuda bizlere destek olmalarını ve asılsız ihbarlarda bulunmamalarını istiyoruz” diye konuştu. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi