Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde düzenlenen etkinliğe Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Geri Dönüşüm, haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Engin Tekintaş “ Altınordu Belediyesi olarak Geri Dönüşüme büyük önem veriyoruz, Geri Dönüşümün, her alanda yaygınlaşması içinde ekiplerimizin büyük çabaları var” dedi.

“Geri dönüşümü şehrimizin geneline yayacağız”

Geri dönüşümün ülke ekonomisine sağladığı katkıların önemini vurgulamak ve amacıyla birçok başarılı projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak Geri Dönüşüme büyük önem veriyouz.  Şehrimiz genelinde başlattığımız bir çok uygulama bizlere geri dönüşüm ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ekiplerimiz tarafından yaygınlaştırılmaya çalışılan bu uygulamanın yakın zaman içinde şehrimizin genelinde olacaktır.Geri dönüşüm sayesinde hem ülke ekonomimiz hem de Belediye olarak bizler önemli kazanımlar elde ediyoruz” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi