Ordulu futbolseverlerin gözleri ve kulakları hafta sonu adete deplasmanda olacak. Orduspor ile Yeni Orduspor takımları kendi liglerinde deplasmana gidiyor. Bölgesel Amatör Lig mücadele eden Orduspor, Tokat deplasmanında Tuhalspor'a konuk olacakken, 3.Lig'de zirve mücadelesi veren Yeni Orduspor ise Hatay'da Kırıkhanspor maçına gidecek.
Orduspor karayolu ile Sivas'a gidecek !

Cuma günü Ordu'daki son hazırlıklarını yapan Orduspor, Cumartesi sabah karayolu ile Tokat'a gidecek. Pazar günü oynanacak maçtan bir gün önce şehire gidecek olan Mor-Beyazlı takımın, Cumartesi akşam saatlerinde ter antrenmanı yapması bekleniyor. Ligin 19.haftası öncesinde -4 puanda olan Orduspor'un ligde sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

Yeni Orduspor zirveye oynuyor !

TFF 3.Lig'de son oynadığı karşılaşmada sahasında 1461 Trabzon ile berabere kalan Yeni Orduspor, Kırıkhan deplasmanına gidiyor. Ordu'daki hazırlıkları tamamlayan ve Hatay'a giden Yeni Orduspor, alt sıralardaki rakibini yenerek, kendi sahasında kaybettiği 2 puanı telafi etmek istiyor. Yeni Orduspor, 3.Lig 2.Grup'ta liderin 4 puan gerisinde 3.sırada bulunuyor. 
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ 
Editör: Haber Merkezi