Gülenyüz Sanat, Satranç ve Spor Kulübü sanatsal aktiviteleri topluma yayma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İçinde bulunduğumuz Mübarek ramazan ayı etkinliklerine sanatsal pencereden bakan kulüp yönetimi Kalafatlar Tanzim Şatış Mağazaları ile ortaklaşa Orsan şubesinde ramazan ayı boyunca pazartesi akşamları halka açık “resim ve satranç” etkinlikleri başlattı. 
Kulüp Başkanı Neşet Sayman: “Toplumsal değerlerimiz içinde yer alan ve sosyal hayatımızda paylaşım, birliktelik gibi önemli toplumsal iletileri olan kutsal bir ay içinde biz de elimizden geldiğince bu paylaşıma, birlikteliğe katkı sunmak istedik. Kalafatlar Tanzim Satış Mağazaları yetkilileri ile yaptığımız değerlendirme ile ortak proje hazırlayarak özellikle çocuklarımızı mutlu edecek resim ve satranç etkinliklerini Kalafatlar Orsan şubesinde hayata geçirdik. İlk akşam yaşanan güzellikten de oldukça mutlu oldum. Bundan sonraki süreçte halkımızın, özellikle de yarınlarımız olan çocuklarımızın kişisel gelişimine, sosyal algısına katkı sunacak yeni projeleri hayata geçirmeyi düşlüyoruz.” dedi.  
Gerçekleştirilen etkinlikte yer alan onlarca çocuk akşamı eğelenerek öğrenerek geçirdi. Çocukların bazıları yarım kalan resimleri tamamlamak için Resim Öğretmeni Elif Sayman’la sözleşti. Etkinliğe katılan çocukların aileleri de etkinlik bitene kadar çocuklarını heyecanla izledikleri görüldü. Söz konusu etkinliğin Ramazan ayı boyunca pazartesi akşamları saat 21.00 ile 22.30 arası devam edeceği tüm halkımızın da davetli olduğu belirtildi.Haber Merkezi 
Editör: Haber Merkezi