Gülyalı’nın öncelikleri konusunda bir sunum dosyasıyla büyükşehirin kapısını çalan Başkan Tepe, Hilmi Güler’le bir saate yakın bir görüşmede bulundu. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Tepe, “Öncelikle yakın ilgisi sebebiyle sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle görüşmeden önce ilçemizin önceliklerini belirlediğimiz bir sunum dosyası hazırladık. Her konuyu bilimsel bir bakış açısıyla ele aldık. Proje ve hedeflerimize yönelik sunumumuz sonrasında yapılabilecekler üzerine konuştuk. Gülyalı’nın öncelikleri konusunda benzer yaklaşımlara sahip olduğumuzu ve uyumlu bir çalışmayla kısa sürede sorunların üstesinden gelebileceğimizi gördük. Gerçekleştirdiğimiz toplantının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Doğalgaz ve üniversite dosyada

İlçenin önceliklerinin başında doğalgaz ve üniversite olduğunu ve bu konulara özel ilgi gösterdiklerini kaydeden Başkan Tepe, “Sürecin görüşmeleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Yıllardır vatandaşın ilgiyle beklediği ve istediği bu iki konunun bu dönemde çözümlenmesi için var gücümüzle çalışacağız ve konunun takipçisi olacağız” dedi.

Hilmi Güler’e davet

Görüşme sonunda Hilmi Güler’i Gülyalı’ya davet ettiğini belirten Başkan Tepe, “Yapılacakları yerinde incelemek maksadıyla önümüzdeki günlerde kendilerini misafir etmek istediğimizi belirtik. Sayın başkanımızı Gülyalı’da ağırlamaktan onur duyarız” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi