CHP'nin Gülyalı ilçe kongresinde divan başkanlığına oy birliği ile Mustafa Ceylan ve Ahmet Cörüt ile Ulaş Tepe seçildiler. Diğer gündem maddeleri gereği ilçe başkanı faaliyet raporunu okudu ardından Şahin Kalafat da hesap raporu okundu ve genel kurul delegeleri tarafından ibra edildi.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okunduğunda kongreye katılanlar tarafından yoğun alkış aldı. Daha sonra genel başkan yardımcıları Tekin Bingöl, sezgin tanrıkulu, parti meclisi üyesi idris Yıldız milletvekilleri Onursal Adıgüzel ve Seyit Torun ve Dr. Mustafa Adıgüzel’in mesajları da okundu. Daha sonra Cemil sezer, İsa Maral, Şahin Kalafat ve il başkanı Cemil Cebeci de kısa birer konuşma yaptılar. İlçe kongresine katılan 35 delege oy kullandı. Oy verme süresinin bitimi ile ilçe seçim kurulu görevlileri tarafından yapılan oy tasnifi sonunda 1 oy’un geçersiz sayıldığı kongrede tek liste olan Ahmet Yüce başkanlığında oluşan yönetim asil yönetim yedek ve il kongre delege listesi 34 oy alarak kazandığı açıklandı.

 

Kongrenin sonunda ilçe başkanı olan Ahmet Yüce “Bir hafta önce ilçe başkanlığı için yola çıktığımda mevcut ilçe başkanı Erol Ceylan; Şahin Kalafat ve yönetim kurulu üyesi arkadaşların da değişim ve yenilenme istediğini gördüm. O nedenle çalışmalarımızı hep beraber bu yönde yaptık burada da bu gün görüldü ki gerek yönetim listemizde gerekse bundan sonraki yapacağımız çalışmalarımızda bu değişim istemi ve talebi kabul gördüğünün işaretlerini taşımaktadır. Ayrıca bu gün gördüğüm bu birlik ve beraberlik karşısında anladım ki bundan sonra hep beraber daha çok çalışarak bayrağı önce yerel seçimlerde Gülyalı belediyesine daha genel seçimlerde de en çok oyu alarak birinci parti olmak için çalışacağız. Bundan sonra Gülyalı coğrafyasında ne sorun varsa biz orada olacağız" dedi. Gülyalı kongresinde seçilen yeni yönetim ve il kongre delegeleri de şu isimlerden oluşuyor.

 

İlçe yönetim asil:

1- AKSOY REMZİ 
2- ŞEN Jülide 
3- DÜBÜŞ Hüseyin 
4- AŞIK Ercan 
5- AKSOY Paşa 
6- ALTAN Zafer 
7- KUL Cemil 
8- AKBULUT Osman 
9- ŞAHİN Ayhan 
10-CÖRÜT Birol

 

YEDEK ÜYELER:


1-ŞENEL BASRİ
2-CÖRÜT Nahit
3-ÇİÇEK FİKRET 
4-KARAMAN Naci
5-KESKİN Ziya
6-YILMAZ ALAETTİN
7-ŞAHİN TELAT
8-TİRYAKİ hasan 
9-KORKMAZ Kadir
10-KALAFAT Recep

İL DELEGELERİ (ASİL) : 
1-ATASEVER İbrahim
2-CÖRÜT Ahmet
3-CÖRÜT Nahit
4-KALAFAT Şahin
5-ŞEN Coşgun
6-TEPE Ulaş
7-YILMAZ ALAETTİN
8-YIMAZ Ferudun
9-YÜCE Ahmet

 Ordu YORUM/Hasan Özata/Özel HABER

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi