İddialara göre, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen,  kendisinin de oturduğu ,Ürümbey Mahallesinde 7 dolu cadde üzerinde bulunan  Deniz sitesi  sapağına ve kendi belediye meclisi üyesi Ertan Aksoy' un evinin kapısına kadar asfaltlama yaptı. Ancak devamında OSKİ tarafından yıkılarak altyapı  ve havalimanına su şebekesi geçirilen 300 metrelik mesafeyi  olduğu  gibi bıraktı.  

Mahalle sakinleri, bu ayrımcılığı sorgularken, "Sebebi acaba yerel seçimlerde Cumhuriyet  Halk Partisi oylarını ikiye katlayan seçmenin milletvekili seçimlerinde AKP ye fark atması mıdır? Yoksa yol üzerinde oturan Cumhuriyet Halk Partililer mi cezalandırılmıştır" diye sordular. 

CHP Gülyalı İlçe Başkanı Erol Ceylan konuya ilişkin olarak verdiği bilgide, "Bu hususlar Belediye başkanı Sayın Talip Şen'e de sorulmuş, kendisi yol  yapımını buraya kadar zoraki aldık, beni m daha diyecek bir şeyim yok, ben su deposunu yaptıracağım sözünü aldım yol şimdilik kalacak toza sabredeceksiniz, ödenek mevcut olduğunda yapacağım demiş ve mahalle halkını kaderine terk etmiştir.  Ayrıca diğer mahallelerde yapılacak yerim var bahanesi  ile işi savsaklamıştır" dedi.

Enver Yılmaz'ın haberi var mı?

Ceylan açıklamasının sonunda, "Sayın Büyükşehir belediye başkanı Enver YILMAZ  beyin bu husustan haberinin olmadığını anlıyoruz, çağrımız şudur ,gelişmekte olan ve yıllardır ilçe merkezinde hizmet yapmayan belediyenin mahalle halkımızı toz ile cezalandırmaması ,ivedi olarak kalan kısmın yapılmasıdır" dedi. Ordu YORUM/Hasan Özata/ Özel Haber

 

 

Editör: Haber Merkezi