Gazetemizin dünkü sayısında yer alan haber üzerine Gülyalı CHP eski ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi mevcut ilçe başkan adayları arasında adı geçen Şahin Kalafat bir açıklama yaptı.

 

Şahin Kalafat kendisinin aday gibi çalıştığını ancak aday olan arkadaşların performansını artırmak tüm delegelere ve partililere ulaşmasını sağlamak hem onların görüşlerini almalarını sağlamaları hem de ilçeyi belli bir süre ile yönetecek kadroların oluşmasında genç dinamik bir yapının oluşmasını sağlamak için sürece katkı sağladığını söyledi.

Kalafat; her zaman CHP örgütün yanında olduğunu belirterek kendisine verilecek her türlü görev ve sorumlulukta partisinin yanında olacağını ister ilçe de ister il de verilecek görevi parti ve partili sorumluluğu içinde algılayacağını ve o sorumluluk bilinci ile hareket edeceğini sözlerine ekledi. Kalafat; açıklamalarını şöyle sürdürdü. "CHP ilçe Kongre takvimi süreci içerisinde parti içi demokrasinin işlemesi ve Örgüt mensuplarının sürece dahil olması, örgütün başarılı olarak kongre sürecini tamamlaması açısından önem arz etmektedir. Süreç içerisinde yapılan çalışmalarda parti içi ve dışı dinamikler harekete geçirilerek kongre sürecine ilçemizde güzel bir ivme kazandırılacaktır. Gerek ilçe yöneticileri, gerek üyeler gerekse yönetime talip olacaklar hummalı bir çalışma içerisine girerek kongrenin önemine varmışlardır. Siyasetin her kademesinde her platformunda ilçemiz insanının var olduğu önceden olduğu gibi şimdide görülmektedir. Görüldüğü üzere partimiz CHP yönetim kadrolarına herkesin aday olabileceği parti içi demokrasinin işlediğinin göstergesidir. Her zaman olduğu gibi bu kongrede de örgütün sesine kulak verilerek, Parti içi demokrasinin işleyişine ivme kazandırılmış, siyasal iletişim başlatılmış, projeleri ve politikaları kitlelere anlatmak, onları kendi yanlarına çekecek, siyasal katılıma motive edecek olan yeni yönetimin oluşması hususunda çaba sarf edilmiştir. İlçemizde yapılan bu çalışmalar Gülyalı kamuoyunda da takdirle karşılanmakta ve izlenmektedir. Yarın yapılacak olan ilçe kongremiz partimize Gülyalı’mıza hayırlı olacağı gibi Gülyalı’dan Türkiye ye de parti içi demokrasi örneği olacağına inanıyorum."  
Ordu Yorum/Hasan Özata/ Özel 

Editör: Haber Merkezi