Bir zamanlar düğün merasimlerine katıldıkları, çocukluklarında havuzunda yüzdükleri Belde Otel'in yerinde yükselen Belde Evler projesi, gerek hafızalarda yer alan anıları ve gerek özel lokasyonuyla gurbetçilerin ilgi odağı oldu.

 

Yurtdışında yaşayıp tatil için Ordu'ya gelen gurbetçiler Ordu'nun en güzel lokasyonlarından birinde, Belde Otel arazisi üzerine inşa edilen Belde Evler projesinden daire satın alıyor.

 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız proje satış müdürü Volkan Başalp, ''yurtdışında yaşayan hemşehrilerimiz özellikle yazın tatile geldiklerinde yaşayabilecekleri, aileleriyle tatillerini geçirebilecekleri kendilerine özel bir mekan arıyorlar; bu anlamda projemizin sunduğu konfor ve projemizde yer alan sosyal donatılar tatil beldesini aratmayacak özelliklere sahip olduğu için Belde Evler'i tercih ediyorlar'' dedi.

 

Başalp, ''insanımız yaşadığı ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmeler ışığında, sadece duvarlarla çevrilmiş bir konut istemiyor; duvarların ötesinde, sosyal donatıları ve teknik donanımlarıyla, peyzaj alanları ve ticari alanlarıyla bir bütün olarak yaşayabileceği konut projeleri arıyor'' diyerek; Belde Evler'in, yurtdışında yaşayan Ordulular'ın beklentilerine en üst seviyede cevap verdiğini, projenin hem yaşamak için hem yatırım yapmak için ideal koşulları oluşturduğunu belirtti.

 

Son dönemde döviz üzerinden konut almanın cazip hale geldiğini belirten Başalp, ''Ordu'da konut sahibi olmak isteyen gurbetçilerimiz şu an döviz bazında avantajlı durumdalar, ayrıca devletimizin ilk kez mülk edineceklere sağladığı KDV avantajı da önemli bir fırsat; bundan dolayı gurbetçilerimizi ülkelerine dönmeden önce satış ofisimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz'' dedi.

 

Başalp, satış ofisini ziyaret edenlere VR (sanal gerçeklik) gözlüğüyle projeyi bitmiş haliyle gezebilme ve dairelerini seçebilme imkanı sağladıklarını sözlerine ekledi.

 

Belde Evler hakkında genel bilgi:

 

Belde Evler, Türkiye'nin önde gelen kurumsal müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İntaya, İstanbul'un büyük ölçekli konut projelerinden Adım İstanbul, Evvel İstanbul, 5. Levent, Bosphorus City, İstanbul Sarayları gibi sosyal donatılı konut projelerini, çağdaş mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle inşa etmesiyle tanınıyor.

 

30 Mayıs 2020 tarihinde teslim edilecek olan Belde Evler, Ordu'nun en prestijli lokasyonlarından Kirazlimanı'nda, Belde Otel arazisi üzerine inşa ediliyor. Belde Evler, günümüzün çağdaş standartlara ve sosyal alanlara sahip konut beklentisine üst düzeyde cevap veriyor.

 

%70 peyzaj alanına sahip Belde Evler'de, fitness'tan sauna ve Türk Hamamı'na, squash'tan basketbol sahasına, kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına kadar her yaş ve ilgiye hitap eden sosyal alanlar bulunuyor. Ticari alanlarının yanısıra bünyesinde bulunan kreş, projenin dikkat çekici özelliklerinden biri.

 

Tüm dairelerden deniz manzarası, daire içlerinde dünya markaları ve anahtar teslimi gibi özellikleriyle Belde Evler, hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesini ve yüksek yatırım değerini sakinlerine sunmayı hedefliyor. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi