Güzelordu, AKP’li Belediye Meclis Üyesi tarafından yazılan “İlçemizdeki vatan hainlerinin kirli oyunlarını halkımız sandıkta bozdu. Teşekkürler Ulubey” şeklindeki kutlama mesajı için, “Bu mesaj Ulubey’deki malum partiye oy vermeyen yaklaşık 8 bin Ulubeyli seçmene yapılmış büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlikten başka birşey değildir. Bu zihniyeti kınıyoruz. AKP gereğini yapmalıdır.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Adnan Güzelordu, yaptığı yazılı açıklamda, “Çok değerli Ulubeyli hemşerilerim, bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 tarihinde Ulubey’imizi 5 yıl yönetecek Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini seçmek için sandık başlarına giderek oylarımızı kullandık. Cumhuriyet halk Partisi’ne siz değerli hemşerilerimiz ana muhalefet görevi verdi. Halkın bize verdiği bu görevi, en iyi şekilde yerine getireceğiz.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Muhalefet demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Seçilmiş olan çok değerli meclis Üyesi arkadaşlarımız bize oy veren 5 bin 200 seçmenimizi Belediyede en iyi şekilde temsil edeceklerdir.” ifadelerine yer verdi.

CHP İlçe Başkanı Adnan Güzelordu, açıklamasının devamında ise şunları kaydetti:

 
Büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik

 “Seçimin hemen sonrası daha mazbatasını yeni almış ve Ulubey Belediyesini yönetmeye hak kazanmış partinin Belediye Meclis Üyesi ve
Belediyede söz sahibi olmuş kişinin bir paylaşım sitesinden, “İlçemizdeki vatan hainlerinin kirli oyunlarını halkımız sandıkta bozdu. Teşekkürler
Ulubey” şeklindeki kutlama mesajı ilçemizde malum partiye oy vermeyen yaklaşık 8 bin seçmene yapılmışbüyük bir saygısızlık ve terbiyesizlikten başka birşey değildir. İşin dahada üzücü yanı bu kişilerin Ulubey Belediyesi’ni 5 yıl süreyle yönetecek olmasıdır.

Kınıyor, takdiri saygıdeğer Ulubey halkına bırakıyoruz

 Eğer seçimi kazanan AKP bu kişi hakkında gereğini yapmazsa şu sonuç ortaya çıkmaktadır. Bu partinin diğer üyeleri de aynı görüştedir. Yani çok değerli Ulubey halkını vatan haini olarak görmektedirler.Bununla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu kişiyi kınıyor, takdiri saygıdeğer Ulubey halkına bırakıyoruz.

Meclis Üyesi Adaylarımızı yok saydılar

 Yine 30 Mart’ta yapılan seçimlerde partimiz Belediye Meclisine 4 Meclis üyesi göndermiştir, diğer partide 1 üye gönderdi. 4 Nisan günü Belediyede yapılan devir teslim töreninde yaklaşık 7 bin 700 oy alan bu 5 Meclis Üyesini yani %50 Ulubeyli vatandaşlarımızı yok sayarak, bu törene davet etme gereğini bile duymayan bu zihniyeti kınıyorum.

 Görünen o dur ki bu Meclis Üyesi arkadaşlarımızı Belediyeyi kazanan parti yok sayacaktır. Fakat biz bu 4 arkadaşımızla halkımızın onlara verdiği bu görevi sonuna kadar onların haklarını koruma doğrultusunda orada olacağından kimsenin kuşkusu olmasın.

 Sonuç olarak bu seçimlerde bize oy versin vermesin bizlere bu süreçte kapılarını açan, kucaklayan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi