Güzelordu ilkokulu bahçesine dün gece yerleştirilen reklam panosu velilerin tepkisine nenden oldu. Reklam panosu için "ucube" diyen veliler gazeteleri aradılar.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yetki alanındaki reklam alanlarındaki uygulama tepki çekiyor. Önceki gün yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Güzelordu İlkokulu'nun bahçesine dikilen dev reklam panosu öğretmen, öğrenci ve velileri şaşkına çevirdi.

Gazetemizi arayan veliler, panonun hem güvenlik açısından hem de görüntü kirliği açısından bir eğitim kurumunun görsel alanına yerleştirilmesinin yanlış olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın ilgilenmesini istediler. Veliler okul müdürünün uygulamaya sessiz kalmasını da eleştirerek, "1.5 Ton ağırlığındaki ve yaklaşık 1 trilyon değerindeki bu tabela bu okulda okuyan çocukların sağlından daha mı önemli?  Bugün orada okuyan çocuklarının başına bir olay gelirse bunun sorumlusu kim olacak? Sayın Belediye başkanım Enver Yılmaz bizden izinli dediğiniz ve seçim çalışmaları için kullanılacak diye tahmin ettiğimiz bu ucube yi lütfen en kısa zamanda bu okulun bahçesinden kaldırmanızı rica ediyoruz" diye seslendiler. Ordu YORUM

 

  

Editör: Haber Merkezi