Hamarat ziyaretleri kapsamında Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Başarslan, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Enver Katırcı, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Sezai Aydın, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Poyraz, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Halit Günaydın ile yönetim kurulu ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Hamarat, düşündüğü belediyeciliği şöyle anlattı: "Ordu'nun her sorununa dokunan, şehrini ve kırsalını birlikte değerlendiren, yaylasına, deresine, turizmine, eğitimine, tarımına, sanayisine yani her konusuna, kim nerede dertliyse o derdin çözümüne katkıda bulunabilecek bir gönül belediyeciliği yapmak için o heyecanla yola çıktık. Sizlerden aldığım cesaretle yola koyulduk. Kırılan gönülleri onararak, sadece derelerin üstüne değil, gönüllere de köprüler kurarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Gönül belediyeciliği yapacağız."

Kırsalın sorunlarını bilen biriyim

"Sorunların çözümünde belediyelerimizle birlikte hareket edeceğiz" diyen Hamarat, " Amacımız Büyükşehir'in de desteğini katarak kırsal bölgelerimizde hayatı kolaylaştırmak ve ilçe belediyelerimize katkılarda bulunarak, destekler vererek, sorunlara kafa yorarak çözümler üretmektir." diye konuştu.  Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi