Enginyurt kapanan beldeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Enginyurt; “Son günlerde AKP bir seçim sloganı başlatmış, ‘Onlar konuşur, AKP yapar’ diye. Evet biz konuşuruz siz hem yapar hem de bozarsınız. Biz 2014’ün 30 Mart seçimlerinde bu meydanlarında Yoğunoluk belediyesini kapatmayacağız, bir aracını, bir personelini yerinden oynatmayacağız diye konuştuk. Gelir gelmez Yoğunoluk belediyesini kapattınız, personelleri havuza attınız, araçları parka çektiniz. Evet biz 30 Mart’ta kapatmayacağız diye konuştuk, sizde kapatarak yaptınız" dedi.

 

Beldeleri yeniden açacağız

 

Kapanan beldeleri yeniden açacaklarını da anımsatan Enginyurt şöyle devam etti; “14 aydır Ordu Büyükşehir Belediyesinin özellikle ilçe ve kapanan beldelerde ki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bakınız 30 Mart’ta size ne söz verdiler? Bizi seçin çocuklarınızı işe alacağız dediler. Aldılar mı? Yoğunoluk’tan Büyükşehir’e kaç genç işsiz alındı? Almadılar. Çünkü kendi yandaşlarından Yoğunoluk’a sıra gelmedi. Biz ne demiştik, eğer Büyükşehir’i bize teslim ederseniz Yoğunoluk ve İkizce’den en az 200 kişiye iş vereceğiz demiştik. Biz iş diye konuştuk, onlar ısrarla işsizlik diye yaptılar."

 

"Hiçbir şey yapmayacaklar”

 

"Yine Büyükşehir Yoğunoluk’a ne verdi? Ne hizmet getirdi? Ne kazandırdı? Hiçbir şey. Bakın her şey ortada. Söz verilen yollar hala yapılmadı. Su paraları 2’ye, 3’e katladı. Çöp vergileri 2 katına çıktı. Arsa ve emlak beyannameleri aldı başını gitti. Tabela vergileri 5’e katladı. Bu nasıl Büyükşehir olma. Hani Büyükşehir’in nimetleri nerede kaldı Yoğunoluk’ta. Biz yapacağız diye konuştuk, onlar da ısrarla yapmayacağız diye konuşmaya devam ettiler. Bakın şimdilerde AKP yapar yalanlarına, yemin ediyorum ki bunlar 7 Haziran’dan sonra da yine hiçbir şey yapmayacaklar. Çünkü MHP iktidarı bunların yalanlarına artık fırsat vermeyecek.”  Ordu YORUM  

Editör: Haber Merkezi