Ordu Yorum/Celal Yıldız

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener Ordu Giresun Havalimanı’nın gecikebileceğini, tarifeli uçuşların Mayıs sonunda başlayabileceğini söyledi. Şener ayrıca önümüzdeki seçimler için AK Parti’nin milletvekili adaylarının en geç 14 Nisan’a kadar belli olacağını bildirdi.  

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda ağırlıklı olarak Haziran ayında yapılacak seçimler konuşuldu. AK Parti’nin seçimler için tüm hazırlıklarını tamamladığını kaydeden İhsan Şener, yeni anayasa için önümüzdeki seçimleri çok fazla önemsediklerini belirtti. AK Parti’nin Ordu’da milletvekilliği için yeni bir kadroyla gideceğinin de sinyalini verdi. Milletvekilleri kesin listesinin en geç 14 Nisan’da belli olacağını bilgisini veren Şener, “Yeni kadroda ben olur muyum bilemem ama bana ne görev verilirse en iyi şekilde millete hizmet edeceğim” dedi. İhsan Şener ayrıca havalimanının gecikebileceğini, tarifeli uçuşların Mayıs sonunda doğru başlayacağını açıkladı.

Bakan sürprizle Ordu’ya gelecek

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın önümüzdeki günlerde Ordu’ya gelerek Ordululara sürpriz bir projeyi açıklayacağını bildiren İhsan Şener, “Ordu’da yatırımların takibi konusunda bir sıkıntı yok. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı önümüzdeki günlerde Ordu’ya gelecek. Ziyaretinde de Ordu’ya bir sürprizi olacak. Şuan o sürprizi benim açıklamam olmaz. Bakan bey geldiğinde kendisi söyleyecek” şeklinde konuştu.

“Ben olur muyum bilemem”

Ordu’nun önümüzdeki seçimlere yeni bir kadroyla hazırlanacağını ve milletvekillerinin değişebileceği sinyalini veren Şener, “Önümüzdeki seçimlerde onlarca milletvekili aday adayı olacak. Genel merkezimiz o arkadaşlarımızdan bazılarını seçecek. Yeni kadroda ben olur muyum bilemem ama bana ne görev verilirse en iyi şekilde millete hizmet edeceğim. Kesin liste en geç 14 Nisan’da belli olur” açıklamalarını kullandı.

“Artık Türkiye’ye yeni bir anayasa gerekiyor”

AK Parti’nin 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi tüm hazırlıklarını tamamladığının altını çizen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, “Partiler küçük hedefler için yola çıkarsa başarılı olamazlar. AK Parti’nin 2023 ve 2071 gibi büyük hedefleri var. Yeni anayasa çalışmaları için önümüzdeki seçimleri çok önemsiyoruz. Artık Türkiye’ye yeni bir anayasa gerekiyor” diye konuştu.

“Herkes başarımızın farkına vardı”

Ordu’da 2014 yılında iki büyük seçim yapıldığını ve ikisinde de zaferler ayrıldıklarını vurgulayan Şener, “2014’te iki seçim yapıldı ve ikisinde de 20’de 20 yaptık. Bu büyük bir başarı. İki seçimde de 20’de 20’nin yapılması tüm gözlerin Ordu’ya çevrilemesini sağladı. Yerel seçimlerde tüm ilçeleri kazanınca bazıları bunu tesadüf olarak karşıladı. Arkasından Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 20’de 20 yapınca herkes başarımızın farkına vardı” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi