Yapılan mazbata alma ve devir teslim töreninin ardından görevi devralan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ziyaretlerde başladı. Bu kapsamda Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarete Ordu Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Tolunay Başer’de katıldı. 

 “Altınordu’ya güzel hizmetler yapılacağına yürekten inanıyorum”

Ziyarette konuşan Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in birikimli bir devlet adamı sıfatı ile Altınordu’ya güzel hizmetler yapacağına inandıklarını söyledi. Her zaman işbirliği içerisinde çalışacaklarını aktaran Vali Yavuz, “Ordu’da demokratik olgunluk içerisinde bir seçim yapıldı. Sizin birikimli bir devlet adamı sıfatınızla Altınordu’muza güzel hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Bundan sonraki süreçte yapılacak her türlü hizmette, bu şehrin Valisi olarak ben ve yakın çalışma arkadaşlarımla işbirliği içerisinde sizin yanınızdayız. Yapacağınız her güzel hizmette, her zaman bizi yanınızda bulacaksınız. Bu şehrin hep birlikte parlayan bir yıldız haline gelmesi en büyük dileğimiz. Bu vesile ile yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, üzerimize düşen her konuda da yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

 “Üzerimize düşeni eksiksiz yerine getirmek için çalışacağız”

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Vali Yavuz ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. Altınordu’ya hizmette hep birlikte çalışarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceklerini ifade eden Başkan Tören, “Ziyaretleri dolayısıyla başta Valimiz Sayın Seddar Yavuz olmak üzere Vali Yardımcılarımıza, Emniyet Müdürümüze ve İl Jandarma Komutanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 31 Mart bize bir sorumluluk tevdi etti. Devletimize ve milletimize hizmet yolunda bir bayrak değişimi yaşandı. Bizlerde halka hizmeti Hak’ka hizmet sayan düşünce ile başlatılan çalışmalara, yerel yönetim ayağında katkı vermek; bu şehrin sevgi, muhabbet, huzur, güven ve bereket şehri olma noktasındaki vizyonuna önemli bir stratejik paydaş olup üzerimize düşeni eksiksiz yerine getirmek için çalışacağız. Daima ilgi ve alakanızı gördük bundan sonrada bu yüksek ilgi ve birikiminize bizlerde mukabele ederek ‘vizyonu dünya kenti’ şehir kimliğine uygun adımlar ve yatırımlar yapma çabamızı eksik etmeyeceğiz” diye konuştu.  Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi