Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

 

Altınordu Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nda Başkan Tekintaş'ın makamında düzenlenen toplantıya, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve birim müdürleri katıldı. Rutin olarak her hafta sonu gerçekleştirilen toplantıda birim müdürleri ile bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, birimlerin yaptığı ve yapacakları çalışmalar ile ilgili olarak istişarelerde bulundu. Hedeflerinin modern bir Altınordu inşa etmek olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, bu kapsam da birim müdürleri ile her hafta sonu bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgi istişare toplantıları düzenlediklerini söyledi. 

 

"Çalışmalara devam"

 

İstişare toplantısında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Daha önce katlı otopark olarak hizmet veren bir alanı modern bir Belediye Binasına dönüştürerek, milletimizin hizmetine sunduk. Altınordu Belediyemizin yeni hizmet binasının bugün ki haline gelmesinde emeği geçen Başkan yardımcılarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, işi üstlenen firmalarımıza ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Altınordulu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.Milletimizden aldığımız güç ve destek ile milletimize layık bir Altınordu inşa etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

 

"İşlerin takipçisiyiz"

 

Hizmetlere hız kesmeden devam edeceklerini ve yapılan hizmetlerin yakın takipçisi olacaklarını aktaran Tekintaş, "Yeni Belediye Binamızda bütün birimlerimizi aynı çatı altına topladık. Hedefimiz Milletimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmeti daha da kaliteli hale getirmek olacak. Rutin olarak yaptığımız toplantılarda birimlerimizin yaptığı ve bundan sonra da yapacakları çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Her birimimiz haftalık raporlarını bizlere sunuyorlar. Bizlerde yapılan bu çalışmaları öncesinde ve sonrasında yakından takip ediyoruz" dedi. Ordu Yorum

 

 

Editör: Haber Merkezi